Закарпаття приймає фінальні змагання VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

Сьогодні, 12 вересня, в Ужгороді у спорткомплексі «Юність» офіційно відкрили фінальні змагання серед інвалідів праці VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Привітали учасників зі стартом масштабного спортивного дійства в.о. директора Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Сергій Нестеров, заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас, перший заступник голови Закарпатської обласної ради Йосип Борто, заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай.

– Наша область уже вчетверте приймає тих, хто всупереч життєвим обставинам виявляє силу волі і цілеспрямованість у подоланні фізичних меж. Знайте, що ви є прикладом для інших людей, – зазначив під час відкриття спартакіади Ярослав Галас. – Я сподіваюся, що змагання пройдуть на високому рівні і визначать індивідуальних і командних переможців. На спартакіаді не буде переможених, тому що змагання подарують кожному відчуття сили та віри у свої можливості.

Заступник голови облдержадміністрації також висловив упевненість, що Фонд соціального страхування й надалі опікуватиметься відновленням здоров’я потерпілих на виробництві, наданням їм соціальних послуг, а також продовжить добру традицію проведення щорічних змагань.

Цього року на фінал спартакіади до Закарпаття приїхали 274 спортсмени з усіх областей України – це переможці регіональних етапів змагань. Вони випробують свої сили у шести видах спорту – бомбаскеті, дартсі, гирьовому спорті, армспорті, настільному тенісі та шахах. Перші змагання спартакіади стартують вже сьогодні.

Організатори передали вітання спортсменам від Президента України, Голови Верховної Ради, Прем’єр-міністра та урядовців, а артисти Заслуженого академічного Закарпатського народного хору та оркестр Ужгородського музичного коледжу імені Д.Є. Задора подарували гостям краю яскраву і самобутню концертну програму.

Підбиття підсумків та урочисте нагородження переможців VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» відбудеться у п’ятницю, 14 вересня, об 11.00 у спорткомплексі «Юність».

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*