«Закарпаттяобленерго» оголошує акцію!

Дирекція ПрАТ «Закарпаттяобленерго»оголошує унікальну акцію, за умовами якої в разі, якщо споживач добровільно повідомить про проблеми з обліком електричної енергії, то звільняється від відповідальності!

Шановні споживачі! Якщо у вашому будинку є безоблікова розетка, дублюючий ввід, пошкоджений індикатор магнітного впливу на лічильнику, пошкоджений прилад обліку та/або пломба на ньому та інше, ви можете добровільно повідомити про такі факти ПрАТ «Закарпаттяобленерго» за номером телефону кол-центру 0-800-50-16-20 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів).

У разі добровільного інформування про вищезгадані факти Товариство гарантує звільнення від відповідальності (у тому числі від штрафів) за порушення правил, а також, за необхідності, забезпечить проведення заміни приладу обліку та приведення електроустановки до вимог чинного законодавства за рахунок Обленерго.

Повідомляти про подібні факти можна в термін із 20 вересня по 20 жовтня 2018 року!

Нагадуємо, що, згідно з законодавством, нарахування (штрафи) за виявлені порушення правил користування електричною енергією можуть сягати 70-80 тисяч гривень і навіть призвести до кримінальної відповідальності.

Також інформуємо, що в рамках аналогічної акції, яка проходила в попередні роки,  до ПрАТ «Закарпаттяобленерго» зверталися численні споживачі. В основному, вони повідомляли про дублюючі вводи, про зірвані пломби на приладах обліку. Всі проблемні моменти ПрАТ «Закарпаттяобленерго» усунуло за власний рахунок, жодного зі споживачів не притягнуто до відповідальності!

Шановні споживачі, звертайтеся! Нагадуємо, акція триває тільки місяць – із 20 вересня по 20 жовтня 2018 року, повідомили з прес-служби ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*