Законопроект про «пересічку» підтримав парламентський комітет у закордонних справах

Керівнику ОДА Геннадію Москалю надійшла відповідь від голови Комітету Верховної Ради України в закордонних справах Ганни Гопко про результати розгляду законопроекту «Про внесення змін до ст. 380 Митного кодексу України (щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацією)».

Законопроект (який фактично вкрадений нардепом В. Балогою від аналогічного документа, створеного робочою групою «пересічників», митників та ОДА) пропонує суттєво збільшити термін «пересічки» для автомобілів з іноземною реєстрацією, який зараз становить 5 днів. Більшість членів комітету підтримали його, про що повідомлено Комітет із питань податкової та митної політики, який є провідним при розгляді цього документа.

Нагадаємо, що на початку квітня Г. Москаль направив звернення шістьом комітетам Верховної Ради України з проханням невідкладно розглянути законопроект про «пересічку». На сьогодні це зробили три комітети, два з яких дали негативний висновок. Комітет із питань євроінтеграції, Комітет із питань запобігання та протидії корупції, а також Комітет із питань податкової та митної політики свої висновки поки не надали. Голова ОДА направив їхнім керівникам повторного листа з проханням не зволікати з розглядом законопроекту.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*