Заступник міністра приємно вражений розвитком спортивної інфраструктури Закарпаття

У середу в.о. голови облдержадміністрації Михайло Рівіс зустрівся із заступником міністра молоді та спорту Ярославом Войтовичем. 
 
Насамперед Михайло Рівіс висловив сподівання, що приїзд на Закарпаття заступника міністра дасть поштовх розвитку та модернізації спортивної галузі області. «Закарпаття нині є дуже перспективним краєм і має безліч переваг серед інших областей для підготовки українських збірних та проведення тренувальних зборів. Але для цього необхідно створити належні умови для спортсменів, відбудовувати тренувальні бази, рекреаційні об’єкти. Влада краю готова до роботи, проте області необхідна і державна підтримка», — сказав Михайло Рівіс. 
 
«Приємно вражений розвитком спортивної інфраструктури Закарпаття. Ваш край може бути прикладом для інших регіонів у плані модернізації галузі, — зауважив Ярослав Войтович. — Зважаючи на ту спортивну базу, яку сьогодні має область, на рекреаційний потенціал, кліматичні умови, Закарпаття матиме можливість за підтримки держави проводити як всеукраїнські, так і міжнародні змагання на якісному рівні. Також у краї є все, аби створити належні умови для проведення тренувальних зборів».

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*