Завдяки небайдужим громадянам поліція Закарпаття спіймала підозрюваних у крадіжці в маршрутці

Співробітники відділу кримінальної поліції Ужгорода завдяки свідомим громадянам встановили особи підозрюваних у крадіжці в пасажирки громадського транспорту в обласному центрі Закарпаття. 

Вчора, 8 жовтня, до Ужгородського відділку поліції надійшло повідомлення на лінію «102» про крадіжку в громадському транспорті. Небайдужі пасажири маршрутки не дали двом особам, причетним до злочину, вийти на зупинці та викликали поліцію. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та патрульні. Вони спіймали двох жінок, у одної із них вилучили речовий доказ, а саме викрадений у дитини гаманець. Поліція з’ясувала, що обидві є мешканками Хустського району.

У 15-річної потерпілої в присутності матері відібрали заяву та встановили обставини за яких трапився злочин.

За фактом злочину відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто таємне викрадення майна. Слідство у справі триває, поліція встановлює, чи можуть бути ці особи причетними до  аналогічних злочинів.

Поліція Закарпаття висловлює вдячність небайдужим громадянам, які не залишилися осторонь та стали на захист дівчинки, повідомили з відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*