ЗРОБІТЬ «СЕЛФІ»

на Говерлі та Петросі

Тим, хто ще не знає, як провести літо й куди відправитися в подорож, ДП «Ясінянське ЛМГ» пропонує відвідати величні вершини Українських Карпат та прогулятися найвідомішими екотуристичними маршрутами нашого краю.

Цьогоріч працівники лісомисливського господарства рекомендують підкорити найвищу вершину України – Говерлу, зробити селфі на скелястих виступах гори Петрос та відкрити для себе дивовижну красу полонинських лук на горі Кукул. Вони запевняють, що кожен охочий без жодного остраху може відправитися в подорож, адже всі ці маршрути добре промарковані, вздовж них облаштовані кемпінги, рекреаційні зони, місця для відпочинку та розпалювання вогнища, джерела питної води.

Люди, які звикли мандрувати з комфортом, можуть зупинитися в мисливських будиночках ДП «Ясінянське ЛМГ», де створені всі умови та зручності для проживання. Пізнавальнішою й цікавішою подорож буде з гідом-екскурсоводом чи лісівником, який як ніхто знає масиви й точно покаже, як пройти до сакрального місця в лісі або де «засікти» диких тварин. В разі виникнення надзвичайної ситуації чи нещасного випадку діє гірсько-рятувальна служба, яка завжди прийде на допомогу.

Мабуть, немає на нашій планеті величнішого творіння природи, ніж ліси й гори. Вони вражають різноманітністю рельєфу, своєрідністю ландшафтів та багатством рослинного і тваринного світу. Гори – це своєрідна святиня й місце медитації, де далеко від міської метушні відпочиває душа. Отож не марнуйте часу! Гайда в гори!

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*